Over ZUIDKOOP

Haal het beste in uzelf naar boven, elke dag weer. Verrassend, inspirerend en met liefde voor de natuur. De trendsettende creaties van Zuidkoop boeien en groeien, net als u. Zuidkoop is specialist in interieurbeplanting, bloemkunst en tentoonstellingsbouw, samengevat in ‘Natural Projects’.

Met het ontwerpen en ontwikkelen van florale creaties, interieurbeplanting en verbluffende presentaties versterken wij de positie van onze opdrachtgevers. Dat doen we vanuit onze vestiging in De Lier, het kloppend hart van onze activiteiten. Laat u verwonderen door onze passie voor natuurlijk vormgeven!

Lees meer

NATURAL

Grenzeloze interieurbeplanting

Zuidkoop ontwerpt, levert en onderhoudt interieurbeplanting. Hierbij verkennen we continu onze artistieke grenzen. Een extreem grote ruimte, een bijzonder klimaat of gewoon omdat u het mooi vindt… Op sommige locaties is vraag naar een specifieke toepassing van beplanting. Maatwerk in zowel de beplanting als de plaatsing ervan, maakt dat de mogelijkheden grenzeloos zijn. Met de planten als uitgangspunt, creëren we één spetterende creatie. Onze flexibiliteit is enorm, want alle kennis is in huis. Benieuwd wie u voorgingen? Op deze pagina vindt u diverse interieurbeplantingprojecten van Zuidkoop.

image-1.jpg

PROJECTS

Verbluffende presentaties

Stands voor vakbeurzen, displays, interactieve demomeubels of custom-made interieurs; Zuidkoop zet klanten en hun producten en diensten in de spotlights met behulp van verbluffende presentaties. Bedacht door ons team van creatieve ontwerpers en vormgevers en uitgevoerd in ons eigen atelier. En dat allemaal full service. Dat betekent dat wij de organisatie, coördinatie, planning en uitvoering samenbrengen tot één project. Benieuwd naar ons portfolio? Laat u inspireren door onze projecten.

IMG_0623.jpeg

BRAND MOVIE

Zuidkoop, vormgevers met liefde voor de natuur. Waarmee we voortdurend inspireren. Met bloemkunst, interieurbeplanting, evenementen en beurzen creëren wij succesvolle projecten voor onze klanten.

Door eerlijk advies, onze jarenlange ervaring en specialisten op het gebied van bedenken, uitvoeren en realiseren maken wij het verschil.

Gedreven door passie, kennis en creativiteit weten wij te verrassen over de hele wereld.

Wij zijn makers, denkers en doeners. Zetten altijd die extra stap. Dat zit in onze natuur. Wij zijn Zuidkoop. Natural Projects.

Nieuws

HortiContact

Van 5 t/m 7 maart heeft de HortiContact weer plaats gevonden, de plek waar de Nederlandse glastuinbouwsector samenkomt. Op deze beurs hebben wij weer diverse stand voor klanten mogen bouwen.

Nieuws

Fruit Logistica

Van 7 t/m 9 februari 2024 vond de Fruit Logistica in Berlijn weer plaats. Samen met de Holland Fresh Group mocht Zuidkoop het Holland Paviljoen in Hall 3.2 dit jaar voor het 25e jaar achtereen verzorgen. Een jubileum!

Benieuwd hoe de voorbereidingen voor de Fruit Logistica 2024 eruit zagen bij Zuidkoop? Hier vind je het item terug over de voorbereidingen gemaakt door de WOS. 

Nieuws

Groene vergaderruimte

“Kunnen jullie onze nieuwe vergaderzaal een beetje groener maken?” Dat was de vraag vanuit de klant. Dat is gelukt!! 

 

25069455-e593-404f-b48d-6d3f6f527cc4.jpg
Jubileumfoto 25 jaar FL .jpg
Natural Wall Burgy - Leiden (6).jpg

Word jij onze nieuwe collega?

Wij hebben de volgende vacature openstaan:
 
  • Onderhoudsmedewerker Interieurbeplanting
  • Projectleider 
  • Spuiter / Decorbouwer
  • Hoofd timmerwerkplaats
 
Voor meer informatie over de vacatures; navigeer via de onderstaande zwart/witte pijltjes.

Vacatures

Onderhoudsmedewerker interieurbeplanting

Wij zijn opzoek naar een onderhoudsmedewerker interieurbeplanting.

Vacatures

Projectleider 

Wij zijn opzoek naar een ontwerper/ projectleider voor de standbouw. 

Vacatures

Spuiter/ Decorbouwer

Wij zijn opzoek naar een spuiter/ decorbouwer voor de standbouw. 

Vacatures

Hoofd timmerwerkplaats

Wij zijn opzoek naar een Hoofd timmerwerkplaats.

voorkant.jpg
Onderhoudsmedewerker interieurbeplanting.jpg
Anthura - IPM (8).jpg
IMG-20240208-WA0172.jpg
HR-6125.jpg