Over PROJECTS

Verbluffende presentaties

Stands voor vakbeurzen, displays, interactieve demomeubels of custom-made interieurs; Zuidkoop zet klanten en hun producten en diensten in de spotlights met behulp van verbluffende presentaties. Dat doen we full service. Dat betekent dat wij de organisatie, coördinatie, planning en uitvoering samenbrengen tot één project. Ons team van creatieve ontwerpers en vormgevers bedenken een concept dat helemaal op de wensen van de klant aansluit. Vervolgens wordt dit idee in ons atelier gerealiseerd.

Lees meer
dummen-orange.jpg

Dümmen Orange

Voor Veredelingsbedrijf Dümmen Orange realiseerde Zuidkoop een unieke standinrichting. De eyecatcher? De tientallen vazen die, dankzij een geavanceerde constructie van staaldraad, lijken te zweven.

Roveg_overzicht.jpg

Roveg Fruit

De kleurrijke en veelzijdige stand van Roveg Fruit sluit volledig aan op het karakter van deze importeur van exotische groenten en fruit.

Certhon_overzicht_v1.jpeg

Certhon

Het hoogtepunt in de inspirerende ontmoetingsplek van Certhon is het bouwkundig lijnenspel, dat de stand transformeert in een denkbeeldige kas.

beekenkamp-plants.jpg

Beekenkamp Plants | Flower Trails

Voor Beekenkamp Plants creëerde Zuidkoop verschillende sfeerkamers die perfect aansluiten op het pot- en perkplanten evenement ‘FlowerTrials’.

Signify_overzicht_v1_bewerkt.jpg

Signify | The Roadshow

Voor de Signify Roadshow bracht Zuidkoop in een kleine vrachtauto een complete en functionele presentatieruimte aan.

Syngenta_interieur_v1.jpg

Syngenta | Tomato Vision

De ruimtes van Tomato Vision beschikken allemaal over een verschillende functie, maar qua sfeer voelt het aan als een eenheid.

Aspar 1.jpg

Aspar

In de kantine van Aspar sluiten de elementen volledig aan op de belevingswereld van de hovenier.

kasteel-groeneveld.jpg

Kasteel Groeneveld

Voor een bloemententoonstelling toverde Zuidkoop, samen met diverse top-arrangeurs, Kasteel Groeneveld in Baarn om tot een kleurrijk geheel.

Keukenhof_v7.jpg

Keukenhof

In de Keukenhof verwerkte Zuidkoop de lelie op de meest uiteenlopende manieren.