Over ZUIDKOOP

Haal het beste in uzelf naar boven, elke dag weer. Verrassend, inspirerend en met liefde voor de natuur. De trendsettende creaties van Zuidkoop boeien en groeien, net als u. Zuidkoop is specialist in interieurbeplanting, bloemkunst en tentoonstellingsbouw, samengevat in ‘Natural Projects’.

Met het ontwerpen en ontwikkelen van florale creaties, interieurbeplanting en verbluffende presentaties versterken wij de positie van onze opdrachtgevers. Dat doen we vanuit onze vestiging in De Lier, het kloppend hart van onze activiteiten. Laat u verwonderen door onze passie voor natuurlijk vormgeven!

Lees meer

NATURAL

Grenzeloze interieurbeplanting

Zuidkoop ontwerpt, levert en onderhoudt interieurbeplanting. Hierbij verkennen we continu onze artistieke grenzen. Een extreem grote ruimte, een bijzonder klimaat of gewoon omdat u het mooi vindt… Op sommige locaties is vraag naar een specifieke toepassing van beplanting. Maatwerk in zowel de beplanting als de plaatsing ervan, maakt dat de mogelijkheden grenzeloos zijn. Met de planten als uitgangspunt, creëren we één spetterende creatie. Onze flexibiliteit is enorm, want alle kennis is in huis. Benieuwd wie u voorgingen? Op deze pagina vindt u diverse interieurbeplantingprojecten van Zuidkoop.

image-1.jpg

PROJECTS

Verbluffende presentaties

Stands voor vakbeurzen, displays, interactieve demomeubels of custom-made interieurs; Zuidkoop zet klanten en hun producten en diensten in de spotlights met behulp van verbluffende presentaties. Bedacht door ons team van creatieve ontwerpers en vormgevers en uitgevoerd in ons eigen atelier. En dat allemaal full service. Dat betekent dat wij de organisatie, coördinatie, planning en uitvoering samenbrengen tot één project. Benieuwd naar ons portfolio? Laat u inspireren door onze projecten.

IMG_0623.jpeg

BRAND MOVIE

Zuidkoop, vormgevers met liefde voor de natuur. Waarmee we voortdurend inspireren. Met bloemkunst, interieurbeplanting, evenementen en beurzen creëren wij succesvolle projecten voor onze klanten.

Door eerlijk advies, onze jarenlange ervaring en specialisten op het gebied van bedenken, uitvoeren en realiseren maken wij het verschil.

Gedreven door passie, kennis en creativiteit weten wij te verrassen over de hele wereld.

Wij zijn makers, denkers en doeners. Zetten altijd die extra stap. Dat zit in onze natuur. Wij zijn Zuidkoop. Natural Projects.

Nieuws

We zijn druk bezig met de voorbereidingen voor de kerst! 

Voor die tijd voorzien wij onze klanten van mooie, passende kerstarrangementen. Wilt u ook nog iets bestellen, wacht dan niet te lang!

Nieuws

TRADE FAIR | IFTF

Van 7-9 november vond de Trade Fair plaats in Aalsmeer en van 8-10 november vond de IFTF plaats in Vijfhuizen. 

We hebben daar weer mooie stands gerealiseerd voor onze klanten uit de sierteeltsector.  

Nieuws

Mos, zo gaaf om mee te werken!

Langs deze trap hebben we verschillende soorten gebruikt in combinatie met artificial beplanting.

Voordelen van mos:
✅ Onderhoudsvrij
✅ Verbetert de akoestiek
✅ Gaat jaren lang mee
✅ Past ook goed in ruimtes zonder daglicht
✅ Maatwerk mogelijk incl. het verwerken een bedrijfslogo

 

Gemeente Leidschendam - kerst 2022 (9).jpg
Dekker Chrysanten (17).jpg
ESF-6969.jpg

Word jij onze nieuwe collega?

Wij hebben de volgende vacature openstaan:
 
  • Hoofd timmerwerkplaats
 
Voor meer informatie over de vacatures; navigeer via de onderstaande zwart/witte pijltjes.

Vacatures

Hoofd timmerwerkplaats

Wij zijn opzoek naar een Hoofd timmerwerkplaats.

voorkant.jpg
HR-6125.jpg