Over ZUIDKOOP

Haal het beste in uzelf naar boven, elke dag weer. Verrassend, inspirerend en met liefde voor de natuur. De trendsettende creaties van Zuidkoop boeien en groeien, net als u. Zuidkoop is specialist in interieurbeplanting, bloemkunst en tentoonstellingsbouw, samengevat in ‘Natural Projects’.

Met het ontwerpen en ontwikkelen van florale creaties, interieurbeplanting en verbluffende presentaties versterken wij de positie van onze opdrachtgevers. Dat doen we vanuit onze vestiging in De Lier, het kloppend hart van onze activiteiten. Laat u verwonderen door onze passie voor natuurlijk vormgeven!

Lees meer

NATURAL

Grenzeloze interieurbeplanting

Zuidkoop ontwerpt, levert en onderhoudt interieurbeplanting. Hierbij verkennen we continu onze artistieke grenzen. Een extreem grote ruimte, een bijzonder klimaat of gewoon omdat u het mooi vindt… Op sommige locaties is vraag naar een specifieke toepassing van beplanting. Maatwerk in zowel de beplanting als de plaatsing ervan, maakt dat de mogelijkheden grenzeloos zijn. Met de planten als uitgangspunt, creëren we één spetterende creatie. Onze flexibiliteit is enorm, want alle kennis is in huis. Benieuwd wie u voorgingen? Op deze pagina vindt u diverse interieurbeplantingprojecten van Zuidkoop.

image-1.jpg

PROJECTS

Verbluffende presentaties

Stands voor vakbeurzen, displays, interactieve demomeubels of custom-made interieurs; Zuidkoop zet klanten en hun producten en diensten in de spotlights met behulp van verbluffende presentaties. Bedacht door ons team van creatieve ontwerpers en vormgevers en uitgevoerd in ons eigen atelier. En dat allemaal full service. Dat betekent dat wij de organisatie, coördinatie, planning en uitvoering samenbrengen tot één project. Benieuwd naar ons portfolio? Laat u inspireren door onze projecten.

BRAND MOVIE

Zuidkoop, vormgevers met liefde voor de natuur. Waarmee we voortdurend inspireren. Met bloemkunst, interieurbeplanting, evenementen en beurzen creëren wij succesvolle projecten voor onze klanten.

Door eerlijk advies, onze jarenlange ervaring en specialisten op het gebied van bedenken, uitvoeren en realiseren maken wij het verschil.

Gedreven door passie, kennis en creativiteit weten wij te verrassen over de hele wereld.

Wij zijn makers, denkers en doeners. Zetten altijd die extra stap. Dat zit in onze natuur. Wij zijn Zuidkoop. Natural Projects.

Nieuws

Fruit Attraction Madrid

Van dinsdag 5 tot en met donderdag 7 oktober heeft de Fruit Attraction in Madrid plaatsgevonden. De eerste internationale beurs op het gebied van Groenten en Fruit sinds het begin van de Covid-pandemie. Het was goed om weer de passie en het enthousiasme voor beurzen vanuit de standhouders en bezoekers te ervaren.

We zijn blij dat we onze expertise van het ontwerpen en realiseren van spraakmakende presentaties hier hebben kunnen inzetten en gaan nu volop verder met de voorbereidingen voor de volgende beurzen die gepland staan, waaronder de Trade Fair in Aalsmeer, IPM in Essen en de Fruit Logistica in Berlijn.

Nieuws

Zuidkoop lanceert nieuwe website 

Groen, groener, groenst! Na maanden van hard werken presenteren we u met trots onze nieuwe website. De navigatie is overzichtelijk en ingedeeld volgens onze pilaren: Zuidkoop, Natural en Projects. Daar vindt u niet alleen alle informatie over ons bedrijf, maar ook talloze projecten die we graag aan u willen presenteren. Heeft u vragen of opmerkingen? We zijn eenvoudig te bereiken via de contactpagina.

FA nieuws.jpg
image-1.jpg

Vacatures

Accountmanager interieurbeplanting

Word jij onze fulltime accountmanager interieurbeplanting die een vakkundige indruk achterlaat bij onze klanten? Als accountmanager ben jij het creatieve kompas van Zuidkoop interieurbeplanting.

Jij neemt het initiatief in verkoop, het bedenken van creatieve groenconcepten en het onderhouden van klantrelaties. Daarnaast denk je mee over marketing en verkoopstrategie. Je bruist van de energie en doet er alles aan om klanten te overtuigen voor ons zorgeloos groen. 

Vacatures

Onderhoudsmedewerker Interieurbeplanting

In de functie van Onderhoudsmedewerker Interieurbeplanting ga je dagelijks zelfstandig op pad naar onze klanten om daar de planten te onderhouden. Aangezien je “groene vingers” hebt, weet je de juiste acties te ondernemen om de planten in topconditie te houden. Verzorgen houdt immers niet op bij water geven. Met goed onderhouden interieurbeplanting zorg je voor frisse lucht en een gezonde werkomgeving. Dit draagt bij aan een hogere productiviteit op de werkvloer!

Vacatures

Ontwerper / Projectleider

Voor onze afdeling Beurzen en Tentoonstellingen zijn wij op zoek naar een Projectleider. Deze creatieve afdeling ontwerpt en ontwikkelt presentatieconcepten. We zetten onze klanten met hun producten en diensten in de spotlights. Dit doen we in binnen- en buitenland. Onze projectleiders ontwerpen stands voor vakbeurzen, displays, interactieve demomeubels maar ook custommade interieurs voor ontvangst- en vergaderruimtes. 

Accountmanager interieur beplanting.jpg
Onderhoudsmedewerker interieurbeplanting.jpg
Ontwerper _ projectleider.jpg