Over ZUIDKOOP

Haal het beste in uzelf naar boven, elke dag weer. Verrassend, inspirerend en met liefde voor de natuur. De trendsettende creaties van Zuidkoop boeien en groeien, net als u. Zuidkoop is specialist in interieurbeplanting, bloemkunst en tentoonstellingsbouw, samengevat in ‘Natural Projects’.

Met het ontwerpen en ontwikkelen van florale creaties, interieurbeplanting en verbluffende presentaties versterken wij de positie van onze opdrachtgevers. Dat doen we vanuit onze vestiging in De Lier, het kloppend hart van onze activiteiten. Laat u verwonderen door onze passie voor natuurlijk vormgeven!

Lees meer

NATURAL

Grenzeloze interieurbeplanting

Zuidkoop ontwerpt, levert en onderhoudt interieurbeplanting. Hierbij verkennen we continu onze artistieke grenzen. Een extreem grote ruimte, een bijzonder klimaat of gewoon omdat u het mooi vindt… Op sommige locaties is vraag naar een specifieke toepassing van beplanting. Maatwerk in zowel de beplanting als de plaatsing ervan, maakt dat de mogelijkheden grenzeloos zijn. Met de planten als uitgangspunt, creëren we één spetterende creatie. Onze flexibiliteit is enorm, want alle kennis is in huis. Benieuwd wie u voorgingen? Op deze pagina vindt u diverse interieurbeplantingprojecten van Zuidkoop.

image-1.jpg

PROJECTS

Verbluffende presentaties

Stands voor vakbeurzen, displays, interactieve demomeubels of custom-made interieurs; Zuidkoop zet klanten en hun producten en diensten in de spotlights met behulp van verbluffende presentaties. Bedacht door ons team van creatieve ontwerpers en vormgevers en uitgevoerd in ons eigen atelier. En dat allemaal full service. Dat betekent dat wij de organisatie, coördinatie, planning en uitvoering samenbrengen tot één project. Benieuwd naar ons portfolio? Laat u inspireren door onze projecten.

IMG_0623.jpeg

BRAND MOVIE

Zuidkoop, vormgevers met liefde voor de natuur. Waarmee we voortdurend inspireren. Met bloemkunst, interieurbeplanting, evenementen en beurzen creëren wij succesvolle projecten voor onze klanten.

Door eerlijk advies, onze jarenlange ervaring en specialisten op het gebied van bedenken, uitvoeren en realiseren maken wij het verschil.

Gedreven door passie, kennis en creativiteit weten wij te verrassen over de hele wereld.

Wij zijn makers, denkers en doeners. Zetten altijd die extra stap. Dat zit in onze natuur. Wij zijn Zuidkoop. Natural Projects.

Nieuws

Nieuwe werkomgeving voor WSW

Deze werkomgeving is ontworpen met heel veel aandacht voor het neerzetten van de juiste sfeer. Er is dan ook veel verschillende sfeerverlichting en styling toegepast om de werkomgeving een heel huiselijk gevoel te geven. De grote hoeveelheid groene planten is hier ook onderdeel van.

Opdrachtgever: Rever Interieurprojecten

 


 

Nieuws

Zuidkoop lanceert nieuwe website 

Groen, groener, groenst! Na maanden van hard werken presenteren we u met trots onze nieuwe website. De navigatie is overzichtelijk en ingedeeld volgens onze pilaren: Zuidkoop, Natural en Projects. Daar vindt u niet alleen alle informatie over ons bedrijf, maar ook talloze projecten die we graag aan u willen presenteren. Heeft u vragen of opmerkingen? We zijn eenvoudig te bereiken via de contactpagina.

Nieuws

Who's NEXT? 

In maart hebben wij dit prachtige project opgeleverd. Grote bomen, veel beplanting en een grote Natural Wall. Een complete groenbeleving!
NEXT is een community gebouw in Delft dat streeft naar impact en het faciliteren van groei.
 

 

Referentie Rever-Clubhuis WSW_small-wm (24).jpg
image-1.jpg
HR NEXT Delft (16).jpg

Vacatures

Projectleider/ Ontwerper

Voor onze afdeling Projecten zijn wij op zoek naar een Projectleider. Deze creatieve afdeling ontwerpt en ontwikkelt presentatieconcepten. We zetten onze klanten met hun producten en diensten in de spotlights. Dit doen we in binnen- en buitenland. Onze projectleiders ontwerpen stands voor vakbeurzen, displays, interactieve demomeubels maar ook custommade interieurs voor ontvangst- en vergaderruimtes. 

Vacatures

Facilitair Medewerker/ Huismeester

Samen met je collega regel je het huishouden van Zuidkoop. Je zorgt ervoor dat collega’s op een prettige manier en in de juiste arbeidsomstandigheden hun werk kunnen doen.
Je ondersteunt bij logistieke werkzaamheden en bent het servicepunt voor facilitaire vragen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het wagenparkbeheer, beveiliging en schoonmaak van ons pand.
Het tijdig en representatief bezorgen van producten en materialen behoort ook tot jouw verantwoordelijkheden.
Het betreft een parttime functie voor ca. 24 uur per week met flexibiliteit in onze drukke periodes.

Vacatures

Onderhoudsmedewerker Interieurbeplanting

In de functie van Onderhoudsmedewerker Interieurbeplanting ga je dagelijks zelfstandig op pad naar onze klanten om daar de planten te onderhouden. Aangezien je "groene vingers'' hebt, weet je de juiste acties te ondernemen om de planten in topconditie te houden. Verzorgen houdt immers niet op bij water geven. Met goed onderhoud interieurbeplanting zorg voor frisse lucht en een gezonde werkomgeving. Dit draagt bij aan een hogere productiviteit op de werkvloer! 

Vacatures

Grafisch ontwerper/ Dtp'er

Voor onze afdeling Projecten zijn wij op zoek naar een Grafisch Ontwerper/ Dtp’er. Deze creatieve afdeling ontwerpt en ontwikkelt presentatieconcepten. We zetten onze klanten met hun producten en diensten in de spotlights. Dit doen we in binnen- en buitenland.
Onze projectleiders ontwerpen stands voor vakbeurzen, displays, interactieve demomeubels maar ook custommade interieurs voor ontvangst- en vergaderruimtes. Veel van onze klanten zijn actief in de tuinbouwsector, waar onze passie voor en kennis van groene producten goed bij van pas komt.

Ontwerper _ projectleider.jpg
DSC07445.JPG
Onderhoudsmedewerker interieurbeplanting.jpg
HR-6135.jpg