Over ZUIDKOOP

Haal het beste in uzelf naar boven, elke dag weer. Verrassend, inspirerend en met liefde voor de natuur. De trendsettende creaties van Zuidkoop boeien en groeien, net als u. Zuidkoop is specialist in interieurbeplanting, bloemkunst en tentoonstellingsbouw, samengevat in ‘Natural Projects’.

Met het ontwerpen en ontwikkelen van florale creaties, interieurbeplanting en verbluffende presentaties versterken wij de positie van onze opdrachtgevers. Dat doen we vanuit onze vestiging in De Lier, het kloppend hart van onze activiteiten. Laat u verwonderen door onze passie voor natuurlijk vormgeven!

Lees meer

NATURAL

Grenzeloze interieurbeplanting

Zuidkoop ontwerpt, levert en onderhoudt interieurbeplanting. Hierbij verkennen we continu onze artistieke grenzen. Een extreem grote ruimte, een bijzonder klimaat of gewoon omdat u het mooi vindt… Op sommige locaties is vraag naar een specifieke toepassing van beplanting. Maatwerk in zowel de beplanting als de plaatsing ervan, maakt dat de mogelijkheden grenzeloos zijn. Met de planten als uitgangspunt, creëren we één spetterende creatie. Onze flexibiliteit is enorm, want alle kennis is in huis. Benieuwd wie u voorgingen? Op deze pagina vindt u diverse interieurbeplantingprojecten van Zuidkoop.

image-1.jpg

PROJECTS

Verbluffende presentaties

Stands voor vakbeurzen, displays, interactieve demomeubels of custom-made interieurs; Zuidkoop zet klanten en hun producten en diensten in de spotlights met behulp van verbluffende presentaties. Bedacht door ons team van creatieve ontwerpers en vormgevers en uitgevoerd in ons eigen atelier. En dat allemaal full service. Dat betekent dat wij de organisatie, coördinatie, planning en uitvoering samenbrengen tot één project. Benieuwd naar ons portfolio? Laat u inspireren door onze projecten.

IMG_0623.jpeg

BRAND MOVIE

Zuidkoop, vormgevers met liefde voor de natuur. Waarmee we voortdurend inspireren. Met bloemkunst, interieurbeplanting, evenementen en beurzen creëren wij succesvolle projecten voor onze klanten.

Door eerlijk advies, onze jarenlange ervaring en specialisten op het gebied van bedenken, uitvoeren en realiseren maken wij het verschil.

Gedreven door passie, kennis en creativiteit weten wij te verrassen over de hele wereld.

Wij zijn makers, denkers en doeners. Zetten altijd die extra stap. Dat zit in onze natuur. Wij zijn Zuidkoop. Natural Projects.

Nieuws

Fruit Logistica 2023

We hebben ca. 4500 m² stands gebouwd voor de Fruit Logistica waaronder het Holland Paviljoen in hal 3.2 en verschillende stands in andere hallen. 


De Fruit Logistica vindt plaats van 8 t/m 10 februari in Messe Berlin.


Volg onze sociale media kanalen om meer te zien van het resultaat!
 

Nieuws

Speel met planten

 

Planten kun je op verschillende manieren toepassen. Op deze kast hebben we verschillende planten in verschillende potten geplaatst.
Speels maar toch één geheel! 

 

 

Nieuws

IPM 2023

Na twee jaar zijn we terug in Essen voor de IPM.
We hebben mooie presentaties voor onze klanten neergezet waaronder het Holland Collectief van Royal FloraHolland.
De IPM vindt plaats van 24 t/m 27 januari in Messe Essen. 

IMG_3069.JPEG
Edwin-Sonneveld-Fotografie-9489.jpg
35743cec-3aa3-46e7-b522-a39643455051.jpg

Vacatures

Onderhoudsmedewerker Interieurbeplanting

Wegens uitbereiding zijn wij opzoek naar een Onderhoudsmedewerker Interieurbeplanting. 

image-1.jpg