Over ZUIDKOOP

Haal het beste in uzelf naar boven, elke dag weer. Verrassend, inspirerend en met liefde voor de natuur. De trendsettende creaties van Zuidkoop boeien en groeien, net als u. Zuidkoop is specialist in interieurbeplanting, bloemkunst en tentoonstellingsbouw, samengevat in ‘Natural Projects’.

Met het ontwerpen en ontwikkelen van florale creaties, interieurbeplanting en verbluffende presentaties versterken wij de positie van onze opdrachtgevers. Dat doen we vanuit onze vestiging in De Lier, het kloppend hart van onze activiteiten. Laat u verwonderen door onze passie voor natuurlijk vormgeven!

Lees meer

NATURAL

Grenzeloze interieurbeplanting

Zuidkoop ontwerpt, levert en onderhoudt interieurbeplanting. Hierbij verkennen we continu onze artistieke grenzen. Een extreem grote ruimte, een bijzonder klimaat of gewoon omdat u het mooi vindt… Op sommige locaties is vraag naar een specifieke toepassing van beplanting. Maatwerk in zowel de beplanting als de plaatsing ervan, maakt dat de mogelijkheden grenzeloos zijn. Met de planten als uitgangspunt, creëren we één spetterende creatie. Onze flexibiliteit is enorm, want alle kennis is in huis. Benieuwd wie u voorgingen? Op deze pagina vindt u diverse interieurbeplantingprojecten van Zuidkoop.

image-1.jpg

PROJECTS

Verbluffende presentaties

Stands voor vakbeurzen, displays, interactieve demomeubels of custom-made interieurs; Zuidkoop zet klanten en hun producten en diensten in de spotlights met behulp van verbluffende presentaties. Bedacht door ons team van creatieve ontwerpers en vormgevers en uitgevoerd in ons eigen atelier. En dat allemaal full service. Dat betekent dat wij de organisatie, coördinatie, planning en uitvoering samenbrengen tot één project. Benieuwd naar ons portfolio? Laat u inspireren door onze projecten.

IMG_0623.jpeg

BRAND MOVIE

Zuidkoop, vormgevers met liefde voor de natuur. Waarmee we voortdurend inspireren. Met bloemkunst, interieurbeplanting, evenementen en beurzen creëren wij succesvolle projecten voor onze klanten.

Door eerlijk advies, onze jarenlange ervaring en specialisten op het gebied van bedenken, uitvoeren en realiseren maken wij het verschil.

Gedreven door passie, kennis en creativiteit weten wij te verrassen over de hele wereld.

Wij zijn makers, denkers en doeners. Zetten altijd die extra stap. Dat zit in onze natuur. Wij zijn Zuidkoop. Natural Projects.

Nieuws

Fruit Attraction - Madrid

We hebben een mooie prestatie geleverd op de Fruit Attraction in Madrid. 
Naast het NL Paviljoen hebben we ook mooie solitaire stands ontworpen en geplaatst. 

De Fruit Attraction vindt plaats van 4-6 oktober in Madrid. 

 


 

Nieuws

Nieuw standconcept voor Bloomer Flowers

Een nieuw standconcept voor Bloomer Flowers op de Trendz in Gorinchem!
We kunnen terugkijken op een blije klant die veel complimenten in ontvangst mocht nemen tijdens de beurs. Ze wilden graag een 'wow effect', de stand van Bloomer sprong er echt uit tussen alle zwarte/donkere stands. Missie geslaagd!

 

.

Nieuws

Who's NEXT? 

In maart hebben wij dit prachtige project opgeleverd. Grote bomen, veel beplanting en een grote Natural Wall. Een complete groenbeleving!
NEXT is een community gebouw in Delft dat streeft naar impact en het faciliteren van groei.
 

 

Fruit Attraction - Madrid 2022 (54).jpg
TOKN7830.JPG
HR NEXT Delft (16).jpg

Vacatures

Onderhoudsmedewerker Interieurbeplanting

In de functie van Onderhoudsmedewerker Interieurbeplanting ga je dagelijks zelfstandig op pad naar onze klanten om daar de planten te onderhouden. Aangezien je "groene vingers'' hebt, weet je de juiste acties te ondernemen om de planten in topconditie te houden. Verzorgen houdt immers niet op bij water geven. Met goed onderhoud interieurbeplanting zorg voor frisse lucht en een gezonde werkomgeving. Dit draagt bij aan een hogere productiviteit op de werkvloer! 

Onderhoudsmedewerker interieurbeplanting.jpg