Over ZUIDKOOP

Haal het beste in uzelf naar boven, elke dag weer. Verrassend, inspirerend en met liefde voor de natuur. De trendsettende creaties van Zuidkoop boeien en groeien, net als u. Zuidkoop is specialist in interieurbeplanting, bloemkunst en tentoonstellingsbouw, samengevat in ‘Natural Projects’.

Met het ontwerpen en ontwikkelen van florale creaties, interieurbeplanting en verbluffende presentaties versterken wij de positie van onze opdrachtgevers. Dat doen we vanuit onze vestiging in De Lier, het kloppend hart van onze activiteiten. Laat u verwonderen door onze passie voor natuurlijk vormgeven!

Lees meer

NATURAL

Grenzeloze interieurbeplanting

Zuidkoop ontwerpt, levert en onderhoudt interieurbeplanting. Hierbij verkennen we continu onze artistieke grenzen. Een extreem grote ruimte, een bijzonder klimaat of gewoon omdat u het mooi vindt… Op sommige locaties is vraag naar een specifieke toepassing van beplanting. Maatwerk in zowel de beplanting als de plaatsing ervan, maakt dat de mogelijkheden grenzeloos zijn. Met de planten als uitgangspunt, creëren we één spetterende creatie. Onze flexibiliteit is enorm, want alle kennis is in huis. Benieuwd wie u voorgingen? Op deze pagina vindt u diverse interieurbeplantingprojecten van Zuidkoop.

image-1.jpg

PROJECTS

Verbluffende presentaties

Stands voor vakbeurzen, displays, interactieve demomeubels of custom-made interieurs; Zuidkoop zet klanten en hun producten en diensten in de spotlights met behulp van verbluffende presentaties. Bedacht door ons team van creatieve ontwerpers en vormgevers en uitgevoerd in ons eigen atelier. En dat allemaal full service. Dat betekent dat wij de organisatie, coördinatie, planning en uitvoering samenbrengen tot één project. Benieuwd naar ons portfolio? Laat u inspireren door onze projecten.

BRAND MOVIE

Zuidkoop, vormgevers met liefde voor de natuur. Waarmee we voortdurend inspireren. Met bloemkunst, interieurbeplanting, evenementen en beurzen creëren wij succesvolle projecten voor onze klanten.

Door eerlijk advies, onze jarenlange ervaring en specialisten op het gebied van bedenken, uitvoeren en realiseren maken wij het verschil.

Gedreven door passie, kennis en creativiteit weten wij te verrassen over de hele wereld.

Wij zijn makers, denkers en doeners. Zetten altijd die extra stap. Dat zit in onze natuur. Wij zijn Zuidkoop. Natural Projects.

Nieuws

Fruit Logistica 2022

De Fruit Logistica in Berlijn heeft inmiddels plaatsgevonden van 5 t/m 7 april.

Wat hebben we weer genoten om in hal 3.2 het Holland Paviljoen op te bouwen en mooie presentaties neer te zetten met een fantastisch team. 

Daarnaast waren onze presentaties ook vertegenwoordigd in hal 1.2, 5.2, 4.1 en 23.


See you in 2023! 


 


 

Nieuws

Zuidkoop lanceert nieuwe website 

Groen, groener, groenst! Na maanden van hard werken presenteren we u met trots onze nieuwe website. De navigatie is overzichtelijk en ingedeeld volgens onze pilaren: Zuidkoop, Natural en Projects. Daar vindt u niet alleen alle informatie over ons bedrijf, maar ook talloze projecten die we graag aan u willen presenteren. Heeft u vragen of opmerkingen? We zijn eenvoudig te bereiken via de contactpagina.

IMG_0623.jpeg
image-1.jpg

Vacatures

Receptioniste/ telefoniste

Ben jij die vrolijke en representatieve verschijning waarbij iedereen zich op z’n gemak voelt? Ben je sociaal vaardig, klant- en servicegericht en kun je naast zorgvuldig werken ook het overzicht goed bewaren? 

Je ontvangt gasten, leveranciers en medewerkers die je te woord staat en een luisterend oor biedt. 
Tevens zorg je ervoor dat zij onder het genot van een kopje koffie of thee rustig plaats kunnen nemen in de showroom. 
Je beheert de telefooncentrale en staat iedereen netjes te woord. Van opdrachtgever tot medewerker: bij elke vraag weet jij uiteraard precies bij wie je hiervoor moet zijn binnen ons bedrijf. 

Tafel- en baliearrangement (27).jpg