Over ZUIDKOOP

Haal het beste in uzelf naar boven, elke dag weer. Verrassend, inspirerend en met liefde voor de natuur. De trendsettende creaties van Zuidkoop boeien en groeien, net als u. Zuidkoop is specialist in interieurbeplanting, bloemkunst en tentoonstellingsbouw, samengevat in ‘Natural Projects’.

Met het ontwerpen en ontwikkelen van florale creaties, interieurbeplanting en verbluffende presentaties versterken wij de positie van onze opdrachtgevers. Dat doen we vanuit onze vestiging in De Lier, het kloppend hart van onze activiteiten. Laat u verwonderen door onze passie voor natuurlijk vormgeven!

Lees meer

NATURAL

Grenzeloze interieurbeplanting

Zuidkoop ontwerpt, levert en onderhoudt interieurbeplanting. Hierbij verkennen we continu onze artistieke grenzen. Een extreem grote ruimte, een bijzonder klimaat of gewoon omdat u het mooi vindt… Op sommige locaties is vraag naar een specifieke toepassing van beplanting. Maatwerk in zowel de beplanting als de plaatsing ervan, maakt dat de mogelijkheden grenzeloos zijn. Met de planten als uitgangspunt, creëren we één spetterende creatie. Onze flexibiliteit is enorm, want alle kennis is in huis. Benieuwd wie u voorgingen? Op deze pagina vindt u diverse interieurbeplantingprojecten van Zuidkoop.

image-1.jpg

PROJECTS

Verbluffende presentaties

Stands voor vakbeurzen, displays, interactieve demomeubels of custom-made interieurs; Zuidkoop zet klanten en hun producten en diensten in de spotlights met behulp van verbluffende presentaties. Bedacht door ons team van creatieve ontwerpers en vormgevers en uitgevoerd in ons eigen atelier. En dat allemaal full service. Dat betekent dat wij de organisatie, coördinatie, planning en uitvoering samenbrengen tot één project. Benieuwd naar ons portfolio? Laat u inspireren door onze projecten.

IMG_0623.jpeg

BRAND MOVIE

Zuidkoop, vormgevers met liefde voor de natuur. Waarmee we voortdurend inspireren. Met bloemkunst, interieurbeplanting, evenementen en beurzen creëren wij succesvolle projecten voor onze klanten.

Door eerlijk advies, onze jarenlange ervaring en specialisten op het gebied van bedenken, uitvoeren en realiseren maken wij het verschil.

Gedreven door passie, kennis en creativiteit weten wij te verrassen over de hele wereld.

Wij zijn makers, denkers en doeners. Zetten altijd die extra stap. Dat zit in onze natuur. Wij zijn Zuidkoop. Natural Projects.

Nieuws

UNICEF Business Buddies

Zuidkoop helpt UNICEF om kinderen in Ivoorkust onderwijs te bieden via het innovatieve project Plastic Bricks. Door plastic te recyclen worden bouwstenen voor klaslokalen gemaakt. Zuidkoop sluit zich met deze samenwerking aan bij UNICEF Business Buddies.

UNICEF Business Buddies is een concept dat bedrijven met het werk van UNICEF verbindt. Dankzij de steun van Nederlandse bedrijven wordt ervoor gezorgd dat meer kinderen in Ivoorkust naar school kunnen, en dat tegelijk andere problemen in het land worden aangepakt.

Het project Plastic Bricks stimuleert niet alleen onderwijs voor meer kinderen in Ivoorkust. Er wordt ook gewerkt aan een beter milieu. Ivoorkust heeft namelijk een enorm afvalprobleem. Hoofdstad Abidjan produceert elke dag 288.000 kilo plastic afval. UNICEF laat een deel hiervan recyclen tot plastic bouwstenen, waarmee schoollokalen worden gebouwd. Op dit moment gaan er 1,6 miljoen kinderen in Ivoorkust niet naar school.

Nieuws

Deze kleurrijke artificial arrangementen hebben de afgelopen weken staan schitteren bij onze klanten, en zijn nu opgehaald en vervangen door onze collega's voor het zomer arrangement.

Wil jij ook een wisselend arrangement dat bij het seizoen past? Neem dan contact met ons op:

💻 zuidkoop@zuidkoop.nl
📞 +31 (0) 174 - 51 46 66

Nieuws

De Westlandse Ride

Op 25 en 26 mei 2024 heeft Zuidkoop meegedaan aan de 24-uurs rit. Met een team van 7 man nam Zuidkoop deel. Onze collega's stapten op de fiets om in 24 uur 6 keer een ronde van 30 km te rijden. Hiermee is geld opgehaald voor het doel “Support Casper”, de stichting die zich inzet voor de bestrijding van alvleesklierkanker.

In totaal is er tijdens De Westland Ride €235.000,- opgehaald voor Support Casper!

 

Plastic_Bricks_UNI280302.jpg
IMG_0960.JPEG
White Simple Creative Quote Facebook Post (3).png

Word jij onze nieuwe collega?

Wij hebben de volgende vacature openstaan:
 
  • Onderhoudsmedewerker Interieurbeplanting
  • Projectleider 
  • Spuiter / Decorbouwer
  • Hoofd timmerwerkplaats
 
Voor meer informatie over de vacatures; navigeer via de onderstaande zwart/witte pijltjes.

Vacatures

Onderhoudsmedewerker interieurbeplanting

Wij zijn opzoek naar een onderhoudsmedewerker interieurbeplanting.

Vacatures

Projectleider 

Wij zijn opzoek naar een ontwerper/ projectleider voor de standbouw. 

Vacatures

Spuiter/ Decorbouwer

Wij zijn opzoek naar een spuiter/ decorbouwer voor de standbouw. 

Vacatures

Hoofd timmerwerkplaats

Wij zijn opzoek naar een Hoofd timmerwerkplaats.

voorkant.jpg
Onderhoudsmedewerker interieurbeplanting.jpg
Anthura - IPM (8).jpg
IMG-20240208-WA0172.jpg
HR-6125.jpg