Over ZUIDKOOP

Haal het beste in uzelf naar boven, elke dag weer. Verrassend, inspirerend en met liefde voor de natuur. De trendsettende creaties van Zuidkoop boeien en groeien, net als u. Zuidkoop is specialist in interieurbeplanting, bloemkunst en tentoonstellingsbouw, samengevat in ‘Natural Projects’.

Met het ontwerpen en ontwikkelen van florale creaties, interieurbeplanting en verbluffende presentaties versterken wij de positie van onze opdrachtgevers. Dat doen we vanuit onze vestiging in De Lier, het kloppend hart van onze activiteiten. Laat u verwonderen door onze passie voor natuurlijk vormgeven!

Lees meer

NATURAL

Grenzeloze interieurbeplanting

Zuidkoop ontwerpt, levert en onderhoudt interieurbeplanting. Hierbij verkennen we continu onze artistieke grenzen. Een extreem grote ruimte, een bijzonder klimaat of gewoon omdat u het mooi vindt… Op sommige locaties is vraag naar een specifieke toepassing van beplanting. Maatwerk in zowel de beplanting als de plaatsing ervan, maakt dat de mogelijkheden grenzeloos zijn. Met de planten als uitgangspunt, creëren we één spetterende creatie. Onze flexibiliteit is enorm, want alle kennis is in huis. Benieuwd wie u voorgingen? Op deze pagina vindt u diverse interieurbeplantingprojecten van Zuidkoop.

image-1.jpg

PROJECTS

Verbluffende presentaties

Stands voor vakbeurzen, displays, interactieve demomeubels of custom-made interieurs; Zuidkoop zet klanten en hun producten en diensten in de spotlights met behulp van verbluffende presentaties. Bedacht door ons team van creatieve ontwerpers en vormgevers en uitgevoerd in ons eigen atelier. En dat allemaal full service. Dat betekent dat wij de organisatie, coördinatie, planning en uitvoering samenbrengen tot één project. Benieuwd naar ons portfolio? Laat u inspireren door onze projecten.

IMG_0623.jpeg

BRAND MOVIE

Zuidkoop, vormgevers met liefde voor de natuur. Waarmee we voortdurend inspireren. Met bloemkunst, interieurbeplanting, evenementen en beurzen creëren wij succesvolle projecten voor onze klanten.

Door eerlijk advies, onze jarenlange ervaring en specialisten op het gebied van bedenken, uitvoeren en realiseren maken wij het verschil.

Gedreven door passie, kennis en creativiteit weten wij te verrassen over de hele wereld.

Wij zijn makers, denkers en doeners. Zetten altijd die extra stap. Dat zit in onze natuur. Wij zijn Zuidkoop. Natural Projects.

Nieuws

Fruit Logistica

Van 7 t/m 9 februari 2024 vond de Fruit Logistica in Berlijn weer plaats. Samen met de Holland Fresh Group mocht Zuidkoop het Holland Paviljoen in Hall 3.2 dit jaar voor het 25e jaar achtereen verzorgen. Een jubileum!

Benieuwd hoe de voorbereidingen voor de Fruit Logistica 2024 eruit zagen bij Zuidkoop? Hier vind je het item terug over de voorbereidingen gemaakt door de WOS. 

Nieuws

Groene vergaderruimte

“Kunnen jullie onze nieuwe vergaderzaal een beetje groener maken?” Dat was de vraag vanuit de klant. Dat is gelukt!! 

 

Nieuws

IPM Essen 

Van 23 januari t/m 26 januari 2024 vond de IPM in Essen weer plaats. Ook dit jaar hebben wij weer diverse stands mogen verzorgen, en kunnen wij met elkaar terug kijken op een geslaagde beurs!  

 

Jubileumfoto 25 jaar FL .jpg
Natural Wall Burgy - Leiden (6).jpg
Anthura - IPM (8).jpg

Word jij onze nieuwe collega?

Wij hebben de volgende vacature openstaan:
 
  • Hoofd timmerwerkplaats
  • Onderhoudsmedewerker Interieurbeplanting
 
Voor meer informatie over de vacatures; navigeer via de onderstaande zwart/witte pijltjes.

Vacatures

Hoofd timmerwerkplaats

Wij zijn opzoek naar een Hoofd timmerwerkplaats.

Vacatures

Onderhoudsmedewerker interieurbeplanting

Wij zijn opzoek naar een onderhoudsmedewerker interieurbeplanting.

voorkant.jpg
HR-6125.jpg
Onderhoudsmedewerker interieurbeplanting.jpg