Over ZUIDKOOP

Haal het beste in uzelf naar boven, elke dag weer. Verrassend, inspirerend en met liefde voor de natuur. De trendsettende creaties van Zuidkoop boeien en groeien, net als u. Zuidkoop is specialist in interieurbeplanting, bloemkunst en tentoonstellingsbouw, samengevat in ‘Natural Projects’.

Met het ontwerpen en ontwikkelen van florale creaties, interieurbeplanting en verbluffende presentaties versterken wij de positie van onze opdrachtgevers. Dat doen we vanuit onze vestiging in De Lier, het kloppend hart van onze activiteiten. Laat u verwonderen door onze passie voor natuurlijk vormgeven!

Lees meer

NATURAL

Grenzeloze interieurbeplanting

Zuidkoop ontwerpt, levert en onderhoudt interieurbeplanting. Hierbij verkennen we continu onze artistieke grenzen. Een extreem grote ruimte, een bijzonder klimaat of gewoon omdat u het mooi vindt… Op sommige locaties is vraag naar een specifieke toepassing van beplanting. Maatwerk in zowel de beplanting als de plaatsing ervan, maakt dat de mogelijkheden grenzeloos zijn. Met de planten als uitgangspunt, creëren we één spetterende creatie. Onze flexibiliteit is enorm, want alle kennis is in huis. Benieuwd wie u voorgingen? Op deze pagina vindt u diverse interieurbeplantingprojecten van Zuidkoop.

image-1.jpg

PROJECTS

Verbluffende presentaties

Stands voor vakbeurzen, displays, interactieve demomeubels of custom-made interieurs; Zuidkoop zet klanten en hun producten en diensten in de spotlights met behulp van verbluffende presentaties. Bedacht door ons team van creatieve ontwerpers en vormgevers en uitgevoerd in ons eigen atelier. En dat allemaal full service. Dat betekent dat wij de organisatie, coördinatie, planning en uitvoering samenbrengen tot één project. Benieuwd naar ons portfolio? Laat u inspireren door onze projecten.

IMG_0623.jpeg

BRAND MOVIE

Zuidkoop, vormgevers met liefde voor de natuur. Waarmee we voortdurend inspireren. Met bloemkunst, interieurbeplanting, evenementen en beurzen creëren wij succesvolle projecten voor onze klanten.

Door eerlijk advies, onze jarenlange ervaring en specialisten op het gebied van bedenken, uitvoeren en realiseren maken wij het verschil.

Gedreven door passie, kennis en creativiteit weten wij te verrassen over de hele wereld.

Wij zijn makers, denkers en doeners. Zetten altijd die extra stap. Dat zit in onze natuur. Wij zijn Zuidkoop. Natural Projects.

Nieuws

Jubileum voor Van Gogh Museum

Vrijdag 2 juni jl. was het precies 50 jaar geleden dat het Van Gogh Museum zijn deuren opende. Dit werd gevierd op het Museumplein met een tal van activiteiten.

Gaaf dat wij deze bloemenrand mochten maken met 4000 stelen zonnebloemen, de wand met 1500 stelen en er waren 24500 zonnebloemen om uit te delen.
 

 

Nieuws

Regiotour Koninklijke VHG bij Zuidkoop

Woensdag 31 mei vindt bij ons de Koninklijke VHG-regiotour 'Regie naar de regio Zuid-Holland' plaats.
Trots dat wij gast locatie mogen zijn voor deze tour! Tijdens de tour gaan ondernemers, onderwijs, UWV en wethouders met elkaar in gesprek om samen de uitdaging op de arbeidsmarkt aan te pakken.

Samen sterk voor een groene arbeidsmarkt!
 

 

WhatsApp Image 2023-06-02 at 07.15.03 (14).jpeg
VHG.jpg

Vacatures

Teamleider Atelier

Wij zijn opzoek naar een Teamleider voor ons Atelier.

Vacatures

Projectarrangeur

Wij zijn opzoek naar een ervaren Projectarrangeur.

Vacatures

Onderhoudsmedewerker Interieurbeplanting

Wij groeien! Daarom zijn wij opzoek naar een Onderhoudsmedewerker Interieurbeplanting.

HR-6125.jpg
IMG_3184.JPEG
HR NEXT Delft (16).jpg