Zuidkoop Natural Projects, De Lier - The Netherlands

Plantenwand Volker Wessels Academy
plantenwand showroom
Plantenwand Rabobank Woerden
Plantenwand havensteder
Plantenwand Avedon
Plantenwand Reinier de Graaf
Plantenwand Arcade
Plantenwand FloraHolland

Natural Wall

Go green met de Natural Wall

De Natural Wall is de ultieme sensatie op het gebied van interieurbeplanting. Met deze verticale tuin haal je buiten naar binnen, een trend die niet meer weg te denken is uit de interieurarchitectuur. Op een minimum aan vloeroppervlakte zorgt de Natural Wall in elk interieur voor een natuurlijke uitstraling en een trendy finishing touch.

Natural Wall: het modulaire systeem

De Natural Wall kan worden opgeplant met verschillende soorten planten, afgestemd op de standplaats. Door de modulaire opbouw van de Natural Wall zijn er nagenoeg geen beperkingen in de toepassingsmogelijkheden: als los object, in de rol van groene room divider of geplaatst tegen de wand. Een basisunit is 100cm breed en 155cm hoog. Om een bredere wand te creren kunnen meerdere units aan elkaar gekoppeld worden. Alle Natural Wall units worden in eigen atelier vervaardigd en zijn gemaakt van 100% recyclebaar HDPE kunststof.

Natural Wall: luchtkwaliteit en akoestische voordelen

De Natural Wall is niet alleen mooi om te zien, de planten in de wand zuiveren bovendien de lucht en zetten schadelijke stoffen als CO2, formaldehyde en ozon om in zuurstof. Daarnaast verbeteren de planten luchtvochtigheid. Gemiddeld verdampt de Natural Wall op n dag 500 tot 800 cc water per m beplantingsoppervlak. Ook heeft de Natural Wall een enorm gunstig effect op de akoestiek in de ruimte. Onderzoeken van de TU Delft hebben bewezen dat de geluidsabsorptie van de Natural Wall in het normale spraakgebied (500 2000 Hz) tussen de 70 en 80 procent ligt. Ter vergelijking: bestaande akoestische wanden komen niet verder dan 20 tot 50 procent.

Meer informatie over de Natural Wall vindt u op http://www.naturalwall.nl/.