Over NATURAL

Grenzeloze interieurbeplanting

Zuidkoop ontwerpt, levert en onderhoudt interieurbeplanting. Of het nu gaat om een enorm grote ruimte, een bijzonder klimaat of bijzondere wensen van de klant; we verkennen continu onze artistieke grenzen. Sommige locaties vragen nou eenmaal een specifieke toepassing van beplanting. Maatwerk in beplanting én plaatsing van de planten maakt dat de mogelijkheden eindeloos zijn. Onze flexibiliteit is enorm, want alle kennis is in huis. Benieuwd wie u voorgingen? Op deze pagina vindt u diverse interieurbeplantingsprojecten van Zuidkoop.

Lees meer
avantage-4.jpg

Avantage

‘Als je hier niet kunt werken, waar dan wel?’ Bij Avantage zijn verschillende monumentale planten aangebracht.

ESF_8004_A.jpg

Beentjes

Zwevende plateaus en groene wanden toverden het kantoor van Beentjes om tot een natuurlijke omgeving die zowel energie als een serene rust uitademt.

LR-6791.jpg

KOW Architecten

Dankzij het gebruik van hangplanten met verschillende groentinten en bladstructuren is voor KOW architecten een nog gezondere groenbeleving gecreëerd.

LR_-6212.jpg

Alphatron Medical

Het atrium van Alphatron Medical is sierlijk opgevuld met kolossale, monumentale beplanting.

20210401-HR_-6716.jpg

FMO

Bij FMO ervaart u de fraaie beplanting zich vanaf elke etage. Zo komt de hoogte van het pand nóg beter tot zijn recht!

20210416-ESF_7299.jpg

HVEG Fashion Group

Bij HVEG Fashion Group is natuurlijk groen gecombineerd met stoer staal. Een groene wand, maar dan net een tikkeltje anders.

LR-7199.jpg

Lucas Bols

De spectaculaire plantenbakken zijn bij Lucas Bols volledig aangepast aan de branding van het bedrijf.

LR_-8951.jpg

Rabobank Westland

XXL-beplanting in het hart van het gebouw. Bij Rabobank Westland staat deze negen meter hoge boom centraal.

ESF_2889.jpg

Verkade Klimaat

De groene lianen maken het atrium van Verkade Klimaat niet alleen sfeervol met een natuurlijke uitstraling, maar dragen ook bij aan een gezond werkklimaat.

20210326-ESF_6413_A-2.jpg

Besix

De plantenwand op het kantoor van Besix is gedecoreerd met een mix van verschillende soorten planten en geeft de entree een speelse look.

20210317-HR--6057.jpg

Big Green Egg Europe

Bij Big Green Egg Europe is de watertechniek verwerkt in de onderliggende kelder, zodat de groene wand kan doorlopen tot op de vloer.

20210326-ESF_6607_A.jpg

Fugro

Omdat de hoeveelheid licht in het kantoor van Fugro gaandeweg afneemt, kleurt de plantenwand dankzij een verloop in plantensoorten volledig mee.

LR--2.jpg

Haarlemmer Lyceum

De keuze voor de locaties van het groen in het Haarlemmer Lyceum zorgt ervoor dat iedereen die zich in het schoolgebouw bevindt het groen ervaart.

LR--12.jpg

KUBO

Natuurlijke plantenwanden zorgen bij KUBO niet alleen voor een gezonde werkomgeving, maar ook voor een duidelijke scheiding tussen de verschillende werkvloeren.

HR Natural Wall Rabobank Woerden (5).jpg

Rabobank Woerden

Met de zeven meter hoge plantenwand maakt Rabobank Woerden bij binnenkomst meteen een duidelijk, groen statement.

ESF_6288.jpg

Avantage

In de hal van het kantoor van Avantage valt te weinig daglicht binnen voor ‘levend’ groen, waardoor is gekozen voor een wand van gestabiliseerd mos.

LR_-7272.jpg

Hitachi

In het open kantoor van Hitachi springt het grote schilderij van écht bol- en platmos direct in het oog.

LR--2.jpg

Maaq

Door de combinatie tussen uiteenlopende mossoorten en kunstplanten is in dit bedrijfspand een heel gevarieerd groenbeeld ontstaan.

LR-7012.jpg

Smit & De Wolf

De moswanden in het pand van Smits & De Wolf zijn telkens in volume én vormgeving afgestemd op de ruimte.

LR_-8833.jpg

Decoratie

Voor ieder moment en iedere wens bieden we een passend arrangement. Of het nu gaat om het aankleden van een ruimte of het aandacht schenken aan een jubileum.

verzorging.jpg

Verzorging

Groen blijft groen, daar staan we bij Zuidkoop om bekend. Uw interieurbeplanting kan op basis van diverse typen onderhoudscontracten structureel worden onderhouden. We geven water, voedingsstoffen, snoeien en kunnen plagen biologisch bestrijden. Onze professionele onderhoudsmedewerkers nemen alle zorg uit handen.