Zuidkoop Natural Projects, De Lier - The Netherlands

Zuidkoop neemt Groenprojecten Zoetermeer over

Per 1 juli 2018 wordt Groenprojecten Zoetermeer overgenomen door Zuidkoop uit De Lier. Groenprojecten Zoetermeer is in de afgelopen jaren onder leiding van Denis Trees uitgegroeid tot een stabiele middelgrote partij in de markt voor interieurbeplanting. Vanwege het gebrek aan bedrijfsopvolging heeft de heer Trees gezocht naar een nieuwe eigenaar van Groenprojecten en heeft dit gevonden bij Zuidkoop. Na de overname blijft het bedrijf voorlopig onder zijn leiding door draaien.

De wens om ons aandeel in de markt te vergroten bestond al langer, aldus Dennis Zuidgeest van Zuidkoop. Met deze overname kunnen we invulling geven aan deze wens. Daarbij sluit zowel de kwaliteit van levering als het onderhoud van Groenprojecten Zoetermeer perfect aan op kwaliteitseisen waar Zuidkoop aan wil voldoen. Door de overname is een mooie groei gecreŽerd binnen de afdeling interieurbeplanting en blijven de klanten van Denis Trees ook in de toekomst verzekerd van een gezonde groene werkomgeving.  

Zuidkoop is al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in zowel levering als onderhoud van interieurbeplanting. Naast de afdeling Interieurbeplanting heeft Zuidkoop een afdeling Bloemkunst en een team medewerkers die wereldwijd zorgen voor standbouw en productpresentaties voor de Nederlandse agrarische sector.