Zuidkoop Natural Projects, De Lier - The Netherlands

Bloemkunst 2018 A
Bloemkunst 2018 B
Bloemkunst 2018 C
Bloemkunst 2018 D
Bloemkunst 2018 E
Bloemkunst 2018 F
Bloemkunst 2018 G
Bloemkunst 2018 H

Indian Summer in Baarns kasteel

De derde editie van Bloemkunst, die van 15 tot en met 23 september 2018 plaatsvindt in Kasteel Groeneveld in Baarn, krijgt als thema Indian Summer. In alle stijlkamers, maar ook buiten op het rondeel en in de tuin presenteren toparrangeurs florale kunstwerken.

Van reusachtige 3D-fantasiecomposities tot bessenballustrades en van orchideeŽnkroonluchter tot zalen die omgetoverd zijn tot exotische jungles. In totaal worden meer dan 20.000 bloemen en planten gebruikt waaronder heerlijk geurende Grasshart- en Victorianrozen, de Freesia -terug van weggeweest-, imposante Amaryllissen en Vanda orchideeŽn. Maar ook zonnebloemen en vers geplukte veldbloemen krijgen een podium. Dit bonte gezelschap aan bloemen geeft u het kleurrijke gevoel van de Indian Summer

In een competitie tussen aanstormende Nederlandse talenten strijden mbo-leerlingen van Lentiz en Wellandt om de Groeneveldbokaal.  Waar vorig jaar de arrangementen in de Baarnsevleugel in de spotlights stonden, zijn hun Ďnatuurarrangementení dit jaar te bewonderen in de kasteeltuin.

De expositie is alle dagen geopend van 11.00-17.00 uur. Tickets zijn te koop via de website van Staatsbosbeheer.