Zuidkoop Natural Projects, De Lier - The Netherlands

Touw
Boeket merengue
arrangement roze
Boeket geel
Boeket strelitzia
koperen schaal
Close up bloemen
Boeket tulpen
boeket roos

Bloemkunst

Zuidkoop Bloemkunst maakt florale creaties. Creaties voor dagelijks gebruik, maar ook voor omvangrijke en niet alledaagse evenementen. Zuidkoop staat wereldwijd voor trendsettende creativiteit, voor haute-nature, want alle inspiratie halen we uit de natuur zelf: vormen, kleuren en geuren.

Fair Flowers Fair Plants

Met liefde verwerken onze designers de mooiste bloemen en planten tot de meest bijzondere creaties. We hechten er dan ook waarde aan dat de producten waar wij mee werken ook met passie en op verantwoorde wijze gekweekt zijn. Daarom zijn wij lid van Stichting Fair Flowers Fair Plants.

Dit houdt in dat wij bij het maken van onze creaties bloemen en planten selecteren die het Fair Flowers Fair Plants label (FFP) hebben. Dit keurmerk geeft u garantie dat de producten afkomstig zijn van kwekers die hun bedrijfsvoering goed op orde hebben. Ze voldoen aan de hoogste milieueisen en sociale eisen en worden hierop gecontroleerd.

Bloemwerk op maat

Zuidkoop arrangeert altijd op maat. Onze designers bespreken samen met u de wensen. Jaren lange ervaring en een flinke dosis kennis zorgen voor een passend advies. Eigen bezorging garandeert dat creaties perfect bij u arriveren.

Laat u inspireren in onze showroom en kom ideeŽn opdoen.