Zuidkoop Natural Projects, De Lier - The Netherlands

Innovatie en inspiratie tijdens Flower Trials

Van 12 tot en met 15 juni vinden de Flower Trials plaats. Tijdens dit evenement presenteren maar liefst 60 veredelaars van pot- en perkplanten hun noviteiten en toekomstige ontwikkelingen aan distributeurs, telers en handelaren.

Zuidkoop ontwikkelde presentatieconcepten voor deelnemers, Beekenkamp, Deliflor, Dekker Chrysanten, Dümmen Orange en Takii Europe. Innovatie en inspiratie staan centraal tijdens het evenement waar sierteeltprofessionals vanuit de hele wereld worden verwacht.

Beekenkamp en Deliflor maken er een kleurrijk feest van met het thema ‘Dreamsfield’.
Op het Dreamsfield festival van Beekenkamp is de absolute line up van toppers te zien. De Kelos, Petunia Tea, Sunbelievable en de Dreams serie hebben een podium gekregen.
Deliflor presenteert een kleurrijk veld met de allernieuwste rassen, zoals Falcon de gloednieuwe, krachtige, witte pluischrysant. Magnum Yellow, het gele zusje van de alom gewaardeerde Magnum. Ook de witte Santini Pizarro en de paars/witte pompon Abbey zijn het bezichtigen meer dan waard. Met alle kleuren van de regenboog wordt het feest, ‘Join the field’!

Dekker Chrysanten presenteert de talenten van morgen. Variëteiten die een nieuwe impuls betekenen voor het bestaande assortiment, rassen die bijdragen aan een nog grotere populariteit van de chrysant wereldwijd. Tijdens een inspirerende ontdekkingsreis door het gloednieuwe Chrysanthemum Valley kunnen de nieuwkomers worden beoordeeld!

 ‘Orange is the New Green’, het jaarthema van Dümmen Orange. Op de verschillende locaties gaan ze in detail in op de ontwikkelingen en resultaten van GreenGuard en Greencare. Daarnaast worden hun uitgebreide assortiment en allerlei nieuwe rassen gepresenteerd. Bij de getoonde highlights zin de laatste noviteiten te zien.

De samenwerking tussen het Van Gogh Museum en Takii wordt met een originele Sunrich presentatie onder de aandacht gebracht.
De Lisianthus Corelli serie wordt in een eigentijdse Barokke sfeer gepresenteerd.
En de nieuwe Delft Blue variant wordt stijlvol in Delfts Blauw keramiek getoond.

Kijk hier voor het fotoalbum!
Meer informatie over het evenement vindt u op www.flowertrials.nl.