Zuidkoop Natural Projects, De Lier - The Netherlands

Nieuws

Innovatie en inspiratie tijdens de Flower Trials

Van 13 tot en met 16 juni vinden de Flower Trials plaats. Tijdens het evenement tonen maar liefst 59 veredelaars van pot- en perkplanten hun bestaande, nieuwe en toekomstige assortiment aan distributeurs, telers en handelaren. Zuidkoop ontwikkelde presentatieconcepten voor deelnemers Beekenkamp, Deliflor en Dümmen Orange.

lees verder

Salon du Végétal 2017: van 20 tot en met 22 juni in Nantes

Vakbeurs Salon du Végétal wordt dit jaar voor het eerst georganiseerd in het Parc des Expositions de la Beaujoire in Nantes. Salon du Végétal is de belangrijkste beurs in Frankrijk op het gebied van potplanten, snijbloemen, decoratie- en bloemsierkunst materialen en technische producten. Meer dan 500 internationale exposanten presenteren er hun assortiment. Er worden dit jaar 15.000 bezoekers verwacht.

lees verder

Zuidkoop bouwt 5.000m ² stands op de Fruit Logistica in Berlijn

Van 8 tot en met 10 februari vindt in Berlijn de 25e editie van de Fruit Logistica plaats. Het is de grootste internationale vakbeurs op het gebied van groenten en fruit. Meer dan 2.800 exposanten uit 83 verschillende landen presenteren zich vanaf deze beurs waar maar liefst 70.000 bezoekers worden verwacht. Ook veel toonaangevende Westlandse bedrijven presenteren op deze beurs hun producten en diensten.

lees verder