Zuidkoop Natural Projects, De Lier - The Netherlands

architect at work 1
Architect@Work 2018
Architect@Work 2018
Architect@Work 2018
Architect@Work 2018
Architect@Work 2018
Architect@Work 2018
Architect@Work 2018
Architect@Work 2018
De vakbeurs voor interieurarchitecten
Architect@Work is dé vakbeurs voor (interieur)architecten. De beurs richt zich specifiek op innovatieve producten. Daarom zijn alle tentoongestelde producten door de exposanten eerst voorgelegd aan een selectiecomité, bestaande uit architecten en interieurarchitecten.
Zo ben je er zeker van dat een bezoek aan Architect@Work de moeite waard is.

Uniforme lay-out
De beurs kenmerkt zich door haar uniforme lay-out. Elke stand is in principe hetzelfde. De stands zijn driehoekig en vormen per 4 een vierkant waar je als bezoeker doorheen loopt. Daardoor is het eerste contact ook meteen in de stand. De traditionele wandelgangen maken plaats voor een loungeruimte, waar exposanten en bezoekers met een hapje en drankje kunnen bijpraten.

Thema
Deze editie van Architect@Work staat in het teken van 'Future proof', waarmee ingespeeld wordt op een voor (interieur)architecten zeer interessant en brandend actueel topic, zowel op het vlak van de binnen- en buitenruimte. Naast het thema zijn er ook randmanifestaties.
Uiteraard is de beursvloer zo aangepast dat het voor iedereen een coronaveilige omgeving is geworden en zal de uiteindelijke beleving hetzelfde zijn als voorgaande jaren.
 
Het volledige seminarprogramma vindt je op de website van Architect@Work.

Informatie
Data: woensdag 16 en donderdag 17 september van 10.00-19.00 uur.
Locatie: Ahoy Rotterdam, hal 1
Meer informatie: www.architectatwork.nl