Zuidkoop Natural Projects, De Lier - The Netherlands

Nieuws

LightLeaves @ Ruigrok Netpanel

Zuurstof hangt er letterlijk in de lucht: onlangs realiseerden onze beplantingsspecialisten een innovatief beplantingsproject in opdracht van CUBE Architecten bij marktonderzoeksbureau Ruigrok Netpanel in Amsterdam.

lees verder

Woonplant van de maand juni:

Mannenplanten zijn Woonplanten van de maand juni. Deze robuuste types hebben een stevige uitstraling en een groen hart die in geen 'mancave' mogen ontbreken. Biertje erbij? 

lees verder

Zuidkoop deelt groene kennis tijdens vakbeurs Facility for Future

Op woensdag 18, donderdag 19 en vrijdag 20 januari vindt in Den Bosch de vakbeurs Facility for Future plaats. Een brede vakbeurs op het gebied van facilitaire zaken zoals schoonmaak, catering, gebouwautomatisering, duurzaamheid en groen in de werkomgeving. Tijdens het evenement staan ontwikkelingen, trends en innovaties centraal.

lees verder

Zuidkoop exclusieve partner van art aqua in Nederland

Sinds afgelopen maandag is Zuidkoop exclusieve partner van het Duitse bedrijf art aqua voor de Nederlandse markt. Art aqua is specialist op het gebied van indoor klimaatverbetering met behulp van creatieve waterelementen en beplanting. Een mooie samenwerking tussen twee bedrijven die beiden strijden voor een gezond leef- en werkklimaat door het inzetten van natuurlijke bronnen.

lees verder

Parkachtige werkomgeving voor Redevco

Redevco Amsterdam is onlangs verhuisd naar haar nieuwe kantoorpand aan de Wibautstraat in Amsterdam. Wij transformeerden deze splinternieuwe werkplek tot een groene werkplek.

lees verder

Een tweede leven voor hout en karton

Gebruikte dozen en resten hout, onze designers gingen er mee aan de slag en ontwikkelden een serie duurzame plantenbakken.

lees verder