Zuidkoop Natural Projects, De Lier - The Netherlands

Nieuws

Woonplant van de maand maart: Bromelia

Vrolijk, kleurrijk, tropisch en gezegend met buitenaardse verschijningsvormen: Bromelia is al eeuwenlang de meest exotische beauty onder de woonplanten. Al viel men in eerste instantie niet op de fraaie kokervormige bladrozetten en hun felgekleurde schutbladeren, maar vooral voor de verrukkelijke vruchten van de bekendste Bromelia, de ananas. In de natuur komen meer dan 1600 verschillende soorten voor.

lees verder

Zuidkoop deelt groene kennis tijdens vakbeurs Facility for Future

Op woensdag 18, donderdag 19 en vrijdag 20 januari vindt in Den Bosch de vakbeurs Facility for Future plaats. Een brede vakbeurs op het gebied van facilitaire zaken zoals schoonmaak, catering, gebouwautomatisering, duurzaamheid en groen in de werkomgeving. Tijdens het evenement staan ontwikkelingen, trends en innovaties centraal.

lees verder

Zuidkoop exclusieve partner van art aqua in Nederland

Sinds afgelopen maandag is Zuidkoop exclusieve partner van het Duitse bedrijf art aqua voor de Nederlandse markt. Art aqua is specialist op het gebied van indoor klimaatverbetering met behulp van creatieve waterelementen en beplanting. Een mooie samenwerking tussen twee bedrijven die beiden strijden voor een gezond leef- en werkklimaat door het inzetten van natuurlijke bronnen.

lees verder

Zuidkoop presenteert Natural Wall Roomdivider tijdens Architect@Work

Op woensdag 14 en donderdag 15 september vindt in Ahoy Rotterdam Architect@Work plaats. Het is dé vakbeurs voor (interieur)architecten waar meer dan 250 productinnovaties worden getoond. Zuidkoop presenteert er de splinternieuwe dubbelzijdige Natural Wall: de ultieme groene roomdivider!

lees verder

Beplanting brengt architectuur kantoorpand FMO tot leven

Een flinke dosis zuurstof hangt er letterlijk in de lucht: afgelopen week realiseerden onze groene specialisten een inspirerend beplantingsproject voor FMO in Den Haag.

lees verder

Zuidkoop verrast bewoners Triangel met luchtzuiverende planten

Woonzorgcentrum de Triangel in De Lier is gisteren voorzien van een flinke dosis verse zuurstof. Alle 71 bewoners werden namelijk verrast met een kamerplant van Zuidkoop Natural Projects. De planten, Spathiphyllums, bloeien niet alleen mooi, ze staan bekend om hun sterk luchtzuiverende werking. Schadelijke stoffen als CO2 breken ze af en zetten ze om in zuivere zuurstof.

lees verder

Zuidkoop wint prestigieuze titel “Interieurbeplanting van het Jaar”

Met ons spraakmakende interieurbeplantingsproject, gerealiseerd in de Korenbeurs in Schiedam, hebben wij vandaag de titel “Interieurbeplanting van het Jaar” gewonnen. Het beplantingsproject werd onlangs genomineerd voor deze prestigieuze prijs, samen met drie andere spectaculaire beplantingsprojecten. Vanmiddag vond in Hoofddorp de prijsuitreiking plaats tijdens het Buildin’ Green Congres. Wij namen de prijs mee naar huis.

lees verder

Parkachtige werkomgeving voor Redevco

Redevco Amsterdam is onlangs verhuisd naar haar nieuwe kantoorpand aan de Wibautstraat in Amsterdam. Wij transformeerden deze splinternieuwe werkplek tot een groene werkplek.

lees verder

Een tweede leven voor hout en karton

Gebruikte dozen en resten hout, onze designers gingen er mee aan de slag en ontwikkelden een serie duurzame plantenbakken.

lees verder