Zuidkoop Natural Projects, De Lier - The Netherlands

Nieuws

Zuidkoop kijkt terug op geslaagde bloemenexpositie in Kasteel Groeneveld

Het was een waar haute-nature spektakel: Bloemkunst 2016. Voor het realiseren van deze unieke bloemenexpositie, die plaats vond van 8 tot en met 16 oktober in Kasteel Groeneveld in Baarn, werden 26.000 bloemen en planten gebruikt. Zuidkoop, coördinator van de expositie, kijkt terug op een geslaagd evenement in een adembenemende omgeving.

lees verder

Zuidkoop is aangesloten bij Fair Flowers Fair Plants

Zuidkoop Natural Projects is een creatief bedrijf met een groen hart. We zijn vormgevers en gebruiken de natuur en natuurlijke producten als basis voor onze creaties. We laten onze klanten zien hoe creatief en verrassend je met de natuur om kunt gaan. Daarom vinden wij het belangrijk onze omgeving met respect te behandelen.

lees verder

Designers Zuidkoop werken aan Zomerbloemententoonstelling

Van donderdag 8 tot en met zondag 11 september vindt in en om de historische Oude Kerk in Naaldwijk de 31e editie van de Nationale Zomerbloemententoonstelling plaats. Het evenement, dat gratis te bezoeken is, wordt mogelijk gemaakt door sponsors. Als regisseur van het evenement houdt Zuidkoop zich bezig met de ontwikkeling van het jaarthema, het maken van de decorstukken en het ontwerpen van de arrangementen.

lees verder

Chinese bloemisten krijgen inspiratie bij Zuidkoop

Dümmen Orange verwelkomde afgelopen week Chinese bloemisten om hen te inspireren met Nederlandse bloemen en planten. De groep bezocht chrysantenteler Richard van Schie en kreeg een trendworkshop bij Zuidkoop.

lees verder

Florale designers Zuidkoop brengen kennis naar Koeweit

“Of het nu dicht bij huis is, of aan de andere kant van de wereld, kennis delen vinden we erg belangrijk” vertelt Xander Zijlmans van Zuidkoop Natural Projects. Hij is net terug uit Koeweit, waar hij afgelopen maand samen met twee andere florale designers van Zuidkoop aan de slag ging bij het bedrijf Fresh Couture.

lees verder