Zuidkoop Natural Projects, De Lier - The Netherlands

Nieuws

Innovatie en inspiratie tijdens de Flower Trials

Van 13 tot en met 16 juni vinden de Flower Trials plaats. Tijdens het evenement tonen maar liefst 59 veredelaars van pot- en perkplanten hun bestaande, nieuwe en toekomstige assortiment aan distributeurs, telers en handelaren. Zuidkoop ontwikkelde presentatieconcepten voor deelnemers Beekenkamp, Deliflor en Dümmen Orange.

lees verder

Salon du Végétal 2017: van 20 tot en met 22 juni in Nantes

Vakbeurs Salon du Végétal wordt dit jaar voor het eerst georganiseerd in het Parc des Expositions de la Beaujoire in Nantes. Salon du Végétal is de belangrijkste beurs in Frankrijk op het gebied van potplanten, snijbloemen, decoratie- en bloemsierkunst materialen en technische producten. Meer dan 500 internationale exposanten presenteren er hun assortiment. Er worden dit jaar 15.000 bezoekers verwacht.

lees verder

Zuidkoop bouwt 5.000m ² stands op de Fruit Logistica in Berlijn

Van 8 tot en met 10 februari vindt in Berlijn de 25e editie van de Fruit Logistica plaats. Het is de grootste internationale vakbeurs op het gebied van groenten en fruit. Meer dan 2.800 exposanten uit 83 verschillende landen presenteren zich vanaf deze beurs waar maar liefst 70.000 bezoekers worden verwacht. Ook veel toonaangevende Westlandse bedrijven presenteren op deze beurs hun producten en diensten.

lees verder

Smit Kwekerijen wint Best Stand Award tijdens Royal FloraHolland Trade Fair

Met 16.000 bezoekers in drie dagen tijd ontving de Royal FloraHolland Trade Fair een recordaantal bezoekers. De sierteeltvakbeurs die plaatsvond in Aalsmeer van 2 tot en met 4 november stond in het teken van ‘The Future is Now’. Drie dagen lang was het evenement dé plek waar de internationale sierteeltsector samen kwam om te netwerken, kennis te delen of inspiratie op te doen.

lees verder

Zevende editie IFTF Vijfhuizen groter dan ooit

Van 2 tot en met 4 november vond in Vijfhuizen de IFTF (International Floriculture and Horticulture Trade Fair) plaats. De zevende editie van deze toonaangevende vakbeurs op het gebied van sierteelt en tuinbouw was groter dan ooit. 275 exposanten presenteerden zich tijdens het evenement. Qua vloeroppervlak groeide de beurs met 30% naar een totaal van bijna 17.000m².

lees verder