Zuidkoop Natural Projects, De Lier - The Netherlands

Nieuws

Zuidkoop bouwt 5.000m ² stands op de Fruit Logistica in Berlijn

Van 8 tot en met 10 februari vindt in Berlijn de 25e editie van de Fruit Logistica plaats. Het is de grootste internationale vakbeurs op het gebied van groenten en fruit. Meer dan 2.800 exposanten uit 83 verschillende landen presenteren zich vanaf deze beurs waar maar liefst 70.000 bezoekers worden verwacht. Ook veel toonaangevende Westlandse bedrijven presenteren op deze beurs hun producten en diensten.

lees verder

Smit Kwekerijen wint Best Stand Award tijdens Royal FloraHolland Trade Fair

Met 16.000 bezoekers in drie dagen tijd ontving de Royal FloraHolland Trade Fair een recordaantal bezoekers. De sierteeltvakbeurs die plaatsvond in Aalsmeer van 2 tot en met 4 november stond in het teken van ‘The Future is Now’. Drie dagen lang was het evenement dé plek waar de internationale sierteeltsector samen kwam om te netwerken, kennis te delen of inspiratie op te doen.

lees verder

Zevende editie IFTF Vijfhuizen groter dan ooit

Van 2 tot en met 4 november vond in Vijfhuizen de IFTF (International Floriculture and Horticulture Trade Fair) plaats. De zevende editie van deze toonaangevende vakbeurs op het gebied van sierteelt en tuinbouw was groter dan ooit. 275 exposanten presenteerden zich tijdens het evenement. Qua vloeroppervlak groeide de beurs met 30% naar een totaal van bijna 17.000m².

lees verder

JB Systems neemt nieuwe stand in gebruik tijdens Offshore Energy

Op 25 en 26 oktober vond in de Amsterdam RAI Offshore Energy plaats. Een tweedaagse vakbeurs gericht op de wereldwijde offshore- en energiebranche. Bijna 12.000 bezoekers bezochten het evenement waar zo’n 700 exposanten hun producten en diensten presenteerden. JB Systems Industrial Automation was één van die exposanten. Dit toonaangevende Vlaardingse bedrijf levert wereldwijd industriële automatiseringsoplossingen voor klanten in de machinebouw, offshore en productie-industrie. Tijdens Offshore Energy presenteerden zij hun producten en diensten vanuit een splinternieuwe, door Zuidkoop ontworpen stand.

lees verder

Zuidkoop zet Nederlandse deelnemers Fruit Attraction Madrid in de spotlights

Van 5 tot en met 7 oktober vindt in Madrid de vakbeurs Fruit Attraction plaats. Het jaarlijkse evenement op het gebied van groenten en fruit is groter dan ooit. Ruim 1.200 bedrijven presenteren zich op deze beurs waar meer dan 50.000 bezoekers worden verwacht.

lees verder